Space Junkies järjestelmävaatimukset

User-added image
Alla löydät järjestelmävaatimukset pelin toimimiseen.

Minimiasetukset HTC Vive:

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel Core i7-4790 @ 3.6 GHz tai AMD Ryzen 1500X @ 3.5GHz
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB VRAM) tai AMD Radeon RX 480X (8 GB VRAM)
RAM: 8 GB
Video Output: Yhteensopiva HDMI 1.3 video ulostulo
Kiintolevy: 5 GB
Multiplayer: Nettiyhteys vähintään 512 kps upstreamillä

Suositellut asetukset HTC Vive:

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz tai AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2GHz
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM), tai AMD Radeon RX Vega 56 (8 GB VRAM)
RAM: 16 GB
Video Output: Yhteensopiva HDMI 1.3 video ulostulo
Kiintolevy: 5 GB
Multiplayer: Nettiyhteys vähintään 512 kps upstreamillä

Minimiasetukset Oculus Rift:

KäyttöjärjestelmäWindows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz or AMD Ryzen 1500X @ 3.5GHz
RAM: 8 GB
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) or AMD Radeon RX 480X (8 GB VRAM)
Video Output: Yhteensopiva HDMI 1.3 video ulostulo
Kiintolevy: 5 GB
Multiplayer: Nettiyhteys vähintään 512 kps upstreamillä

Suositellut asetukset Oculus Rift:

Käyttöjärjestelmä: Windows 10(vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz tai AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2GHz
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM) tai AMD Radeon RX 580 (8 GB VRAM)
RAM: 16 GB
Video Output: Yhteensopiva HDMI 1.3 video ulostulo
Kiintolevy: 5 GB
Multiplayer: Nettiyhteys vähintään 512 kps upstreamillä

Minimiasetukset Microsoft Mixed Reality Headset:

KäyttöjärjestelmäWindows 10 (vain 64-bit versio)
ProsessoriIntel Core i5-4790 @ 3.6 GHz tai AMD Ryzen 1500X @ 3.5GHz
RAM: 8 GB
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) tai AMD Radeon RX 480X (8 GB VRAM)
Video Output: Yhteensopiva HDMI 1.3 video ulostulo
Kiintolevy: 5 GB
Multiplayer: Nettiyhteys vähintään 512 kps upstreamillä

Suositellut asetukset Microsoft Mixed Reality Headset:

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz tai AMD Ryzen 7 1700X @ 3.2GHz
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM) tai AMD Radeon RX Vega 56 (8 GB VRAM)
RAM: 16 GB
Video Output: Yhteensopiva HDMI 1.3 video ulostulo
Kiintolevy: 5 GB
Multiplayer: Nettiyhteys vähintään 512 kps upstreamillä

Tarkastaaksesi mitkä ohjaimet ovat käytettävissä, katsothan listasta tuetut oheislaitteet.

Uplay + Oculus PC: Lunasta aktivointiavain Oculus työpöytäsovelluksen kautta. Tämän jälkeen voit ladata pelin Oculuksen kautta. Latauksen jälkeen käynnistä peli Oculuksessa ja Uplay sovelluksen tulisi käynnistyä automaattisesti. Lisätietoja tästä tukiartikkelista.

Uplay + HTC ViveSpace Junkies HTC Vivelle PC:llä ladataan Steamin kautta. Latauksen jälkeen, käynnistä peli Steamin kautta ja sinua pyydetään kirjautumaan Ubisoft-tilille. Kirjauduttuasi Steam ja Ubisoft -tilisi on linkitetty ja pelin pitäisi olla aktiivinen sekä Steamissa että Uplayssa.