Käytettävyysongelmat Space Junkies

User-added image

Tässä yhteenveto käytettävyysominaisuuksista pelissä Space Junkies

Yleiset

Onko pelissä avustavia ominaisuuksia?  Ei

Onko pelissä vaikeusasteita?  Ei ole vaikeusasteita, sillä kyseessä muita pelaajia vastaan pelattava online-peli (PvP)

Onko pelissä QTE/ nopeita peliliikkeitä vaativia kohtia?  Ei

Voiko pelin nopeutta hidastaa tai  säädellä?  Ei

onko ohjeita tai välianimaatioita mahdollisuus toistaa?  Ei

Voinko selata johdantotekstit omassa tahdissani?  Kyllä

Antaako peli tärinäpalautetta  Kyllä. Lisätietoja tärinäasetuksista tästä artikkelista.

Voiko pelin pausettaa kesken taistelun?  Ei

Voinko tehdä toimintoja pelissä sen ollessa pausella?  Ei

Ääni/Puhe

Onko tekstityksiä saatavilla?  Ei. Tekstitykset ovat sisäänrakennettu peliin.

Voiko tekstityksiä muuttaa?  Ei

Voiko tekstityksiä aktivoida taustalle?  Ei

Voinko muuttaa efektien, puheen ja taustamusiikin voimakkuutta  Kyllä. Katso yksityiskohdat tästä artikkelista.

Onko mahdollisuus surround äänelle?  Ei

Seuraako kaikkia äänvihjeitä kuvallinen vihje?  Kyllä

Onko tekstityksissä merkintä kuka puhuu?  Ei. Kuuluttaja on ainoa puhuva hahmo.

Onko pelissä ominaisuus huonokuuloisille?  Ei

Ohjaintoiminnot

Voinko vaihtaa näppäinten asetuksia?  Ohjainasetuksia ei voi vaihtaa PC:llä eikä P4:lla.

PC:llä ohjaimet ovat vaihdettavissa vasenkätisille sopiviksi.

Onko pelissä katseenseurantaominaisuus?  Ei

Voinko käyttää tiettyä ohjainta?  PC:llä peliä voi pelata ainoastaan VR ohjaimilla.

PS4:lla Titan One, C-SID ja Xim 4 laitteet ovat yhteensopovia.

Voinko käyttää kahta eri ohjainlaitetta (hiiri+näppäimistö)  Ei

Voiko ohjainten herkkyyttä säätää?  Ei

Näyttö
Voinko estää matkapahoinvoinnin?    Kyllä. Mikäli kärsit matkapahoinvoinnista voit ottaa pehmeän kierron pois päältä pelin asetuksista

Onko pelissä asetus värisokeille?  Ei

Onko pelissä lisäominaisuuksia näön tueksi?  Kyllä. Kaikissa tärkeissä elementeissä on lisätty ääniominaisuus.

Onko välke mahdollisuus ottaa pois päältä?  Ei

Voiko pelin kontrastia muuttaa?  Peli on oletuksena korkealla kontrastilla ja kaikissa pelin tärkeissä sisällöissä on ääriviivat

Voiko kuvakulmaa vaihtaa?  Ei

Voiko vaihtaa pelinäkymää tai muuttaa sen kokoa?                                                                                                                       Ei