Jaetun näytön asettaminen

Pelataksesi co-oppina, liitä toinen ohjain alustaasi pelissä ja paina A (Xbox One), X (PS4), B (Switch).
Huomioithan että PC versiolle ainoastaan PS4 ja Xbox One -ohjaimet ovat yhteensopivia.

User-added image
User-added image

Poistaaksesi pelaajan pelistä, mene pelin sisällä valikkoon ja paina L3 (PS4), L-Stick (Xbox One), L-Stick (Switch)

User-added image

Poistuaksesi co-opista paina Square (PS4) | X (Xbox One) | Y (Switch).

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä!