Anno 1800 järjestelmävaatimukset

Minimivaatimukset alhaisille asetuksille (1080p, 30 FPS)

Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel i5 2500K @ 3.3 GHz, AMD FX 6350 3.9 GHz
Video: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) tai AMD Radeon R7 260X (2 GB VRAM)*,**
DirectX: DirectX 11 tai DirectX 12
Muisti: 8 GB RAM
Tila: 60 GB tilaa kovalevyllä
Oheislaitteet: Hiiri ja näppäimistö

Minimivaatimukset alhaisille asetuksille (1080p, 60 FPS)

Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel i5 4460 @ 3.2 GHz, AMD Ryzen 3 1200 @3.1 GHz
Video: NVIDIA GeForce GTX 670 (2 GB VRAM) tai AMD Radeon R9 270X (2 GB VRAM) *,**
DirectX: DirectX 11 tai DirectX 12
Muisti: 8 GB RAM
Tila: 60 GB tilaa kovalevyllä
Oheislaitteet: Hiiri ja näppäimistö

Minimivaatimukset korkeille asetuksille (1080p, 30 FPS)

Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel i5 4690k @ 3.5 GHz, AMD Ryzen 5 1400 @ 3.2 GHz
Video: NVIDIA GeForce GTX 770 (4 GB VRAM) tai AMD Radeon R9 285 (2 GB VRAM) *,**
DirectX: DirectX 11 tai DirectX 12
Muisti: 8 GB RAM
Tila: 60 GB tilaa kovalevyllä
Oheislaitteet: Hiiri ja näppäimistö

Minimivaatimukset korkeille asetuksille (1080p, 60 FPS)

Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 (vain 64-bit versio)
Prosessori: Intel i5 4690k @ 3.5 GHz, AMD Ryzen 5 1500X @ 3.5 GHz
Video: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) tai AMD Radeon R9 290X (4 GB VRAM) *,**
DirectX: DirectX 11 tai DirectX 12
Muisti: 8 GB RAM
Tila: 60 GB tilaa kovalevyllä
Oheislaitteet: Hiiri ja näppäimistö

Laptop video specifications

Intel HD Graphics 620 (720p, alhaiset asetukset)
Intel Iris Pro Graphics 580 (1080p, alhaiset asetukset)
AMD Vega 10 (720p, alhaiset asetukset)

Huomioithan ettei seuraavia toimintoja tueta:

•  Phenom prosessori
•  Näytönjakamisasetukset
•  SLI tai Crossfire

Kannettavan tietokoneen näytönohjainmallit saattavat toimia, mikäli suorituskyky ylittää minimivaatimukset. Lisätietoja löydät  tästä artikkelista.

** Vastaavan näytönohjaimen tulee tukea Shader Model 5.0  pelataksesi peliä DirectX 11 tai  Shader Model 5.1 pelataksesi DirectX 12.