"Failed to load player profile" -virheviesti

Virhe johtuu korruptoituneesta paikallistallennuksesta, ja ongelman usein pystyy ratkaisemaan korvaamalla korruptoituneen tiedoston uudella.

Ratkaistaksesi ongelman PC:llä:

• Sulje Ubisoft Connect -sovellus.
Avaa Piilotetut kuvakkeet klikkaamalla pientä nuolta tehtäväpalkin oikeassa kulmassa, ja tarkista, ettei ohjelma pyöri taustalla.
• Ota varmuuskopio tallennuskansiostasi kopioimalla se turvalliseen paikkaan normaalin kansion ulkopuolelle. Tämän jälkeen poista vanha kansio.

Ubisoft Connect tai Epic Games Launcher:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<Ubisoft Connectid>\635

Steam:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<Ubisoft Connectid>\1843

• Käynnistä Ubisoft Connect käyttäen järjestelmävalvojan oikeuksia ja poista pilvitallennus käytöstä.
• Käynnistä peli.
• Kun olet pelissä kustomoi operaattorisi latausnäkymä ja suorita Situation mahdollistaaksesi automaattisen tallennuksen luomisen.
• Poistu pelisä ja ota pilvitallennus uudelleen käyttöön.
• Käynnistä Tom Clancy's Rainbow Six: Siege uudelleen.
Sinua kehotetaan tässä vaiheessa valitsemaan mitä tallennusta haluat käyttää. Valitse paikallistallennus. Tämä vaihtoehto päivittää myös pilvitallennuksesi.

Ratkaistaksesi ongelman konsolilla, poistathan paikallistallennuksen sekä pilvitallennuksen PlayStation 4:lta tai Xbox Onelta.

Mikäli ongelma pitkittyy, ota meihin yhteyttä. Huomaathan, että vastaavia teknisiä tukipyyntöjä lähettäessäsi voit helpottaa tutkintaamme liittämällä DxDiag- sekä MSinfo-tiedostot tukipyyntöösi.