Sähköpostiosoitteen vaihtaminen Ubisoft tilillä

Vaihtaaksesi nykyisen Ubisoft tililläsi olevan sähköpostiosoitteen:

• Mene Tilitiedot-sivulle.
​​​​​​• Klikkaa Muokkaa-painiketta Yksityiset tiedot osasta.
• Valitse Vaihda sähköpostiosoitteesi vierestä.
Tämä lähettää sähköpostin, josta löydät lisätietoja avautuvaan ponnahdusikkunaan.

Pop up displayed when trying to update email address.

• Klikkaa sähköpostista löytyvää linkkiä.
• Syötä uusi sähköpostiosoitteesi ponnahdusikkunaan.
Huomioithan ettei tämä sähköpostiosoite voi olla käytössä toisella Ubisoft tilillä.

Example of a new email address being entered

• Viimeistele prosessi klikkaamalla Vaihda.

Päivitetyn sähköpostiosoitteesi tulisi näkyä Yksityiset tiedot osiossa.

Huomioithan että mikäli sinulla ei ole pääsyä nykyiseen tilillä olevaan sähköpostiisi, sinun tulee olla yhteydessä meihin voidaksesi vaihtaa sen.

Auttaaksesi tukipyynnön ratkaisemista nopeammin, liitäthän siihen seuraavat tiedot:

• Hyväksytyn ostotodistuksen mistä tahansa tililläsi olevasta Ubisoft pelistä (PC).
• Mikäli pelaat vain konsolilla, selkeä kuva, josta näkyy sisäänkirjautuneena Ubisoft tiliisi linkitetty konsoliprofiili.
• Uusi sähköpostiosoite.
Huomioithan ettei tämä voi olla käytössä toisella Ubisoft tilillä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on muita kysymyksiä.