Assassin's Creed Valhalla ennokkotilauskoodin lunastus

Saadaksesi ennakkotilaajien bonussisällön peliin julkaisupäivänä, sinun tulee lunastaa koodi jonka sait ennakkotilauksen mukana.

Ennen kuin aloitat, tässä yleistä tietoa:

Jokaisen koodin voi lunastaa ainoastaan kertaalleen.
Voit lunastaa koodin 01. huhtikuuta 2023 saakka.
Saat seuraavan sisällön:

The Way of the Berserker
"The Way of the Berserker" tehtävä

Lunastaaksesi koodin:

• Vieraile lunastussivulla.
• Syötä koodi juuri niinkuin se on kuvattu ja klikkaa Submit my code.
• Sinua pyydetään ponnahdusikkunassa kirjautumaan Ubisoft tilillesi, mikäli et sitä ole jo tehnyt.
• Valitse pelialusta ja varmista että näkyvä käyttäjänimi on sen tilin jolla peliä pelaat.
• Klikkaa Submit my code jatkaaksesi.
• Koodisi varmistetaan ja saat vahvistusviestin tiliisi linkitettyyn sähköpostiin.

Saat toisen vahvistussähköpostin julkaisun jälkeen, joka kertoo sisällön olevan saatavilla. Konsolipelaajat saavat avaimen, joka heidän tulee aktivoida oman pelialustansa storessa.

Mikäli kohtaat ongelmia koodin lunastamisessa, olethan yhteydessä!