Far Cry New Dawn suorituskykyongelmien ratkaisukohdat

Ratkaistaksesi yleisimmät suorituskykyongelmat kuten alhainen framerate, jumiutuminen tai huono kuvanlaatu pelissä Far Cry New Dawn:

•  Tarkasta että tietokoneesti täyttää järjestelmävaatimukset pelille Far Cry New Dawn.
•  Käy läpi PC ongelmanratkaisukohdat.
Tämä ohje sisältää universaaleja ongelmanratkaisukohtia jotka usein ratkaisevat myös pelinsisäiset suorituskykyongelmat
•  Kokeile vaihtaa Window Mode ja Fullscreen asetusten välillä.
Löydät nämä mvalikosta kohdasta Options > Video.
•  Muuta grafiikka-asetuksiasi.
Mene kohtaan Options > Video ja kokeile useita vaihtoehtoja. Käytä pelinsisäistä benchmark -työkalua tarkastaaksesi kuinka hyvin pelisi pyörii valitsemillasi asetuksilla.
•  Aseta koneesi virta-asetukset kohtaan Paras suorituskyky.
Löydät nämä virta-asetukset Virta ja lepotila valikosta järjestelmäasetuksista.

Mikäli näiden askelten jälkeen koet edelleen suorituskykyongelmia pelissä, olethan yhteydessä, liittäen DxDiag ja MSInfo raportit tukipyyntöösi.