Epic Games Store:n ostotositteen löytäminen

Löytääksesi Epic Games Launcher:in ostotositteen käynnistysohjelmasta, seuraa alla olevia oheisia ohjeita:

1. Klikkaa Epic-käyttäjänimeäsi, löydät tämän vasemmasta alakulmasta Epic Games-käyttöliittymästä.
2. Klikattuasi tilisi nimeä, valitse Manage Account.

User-added image

3. Sinun tulisi nähdä tilisi tiedot. Klikkaa Payment History:a vasemmasta laidasta.
4. Tällä sivulla näet ostohistoriasi ostoksista joita olet tehnyt käyttäen Epic Games-tiliäsi.

User-added image

5. Ota leikkaamaton kuvankaappaus tilaushistoriasta, tilin nimi, pelin nimi ja ostopäivämäärä selkeästi näkyvillä.
Voit sitten liittää tiedostot tukipyyntöösi.

User-added image

Älä myöskään epäröi vilkaista kuvankaappaus-opastamme ostotositteiden kuvaamiseen!