Anno 1800 ei käynnisty

Riippuen siitä millainen ongelma on kyseessä (esimerkiksi pelin kaatuminen, blackscreen tai jokin muu) ongelman syy ja ratkaisu saattavat vaihdella laajasti. Seuraavat ongelmanratkaisukohdat kuitenkin ratkaisevat yleisimmät tekniset ongelmat.

• Ensimmäinen askel on tarkastaa täyttääkö koneesi pelin Anno 1800 järjestelmävaatimukset.  Mikäli kone ei täytä vaatimuksia, saattaa olla ettei peli voi käynnistyä nykyisellä koneellasi.

• Yritä käynnistää peli offline-tilassa asettamalla Ubisoft Connect PC sovellus offline-tilaan.

• Mikäli koneesi täyttää järjestelmävaatimukset mutta kohtaat silti ongelmia, kokeile näitä yleisimpiä ongelmanratkaisukohtia

Mikäli näiden askelten jälkeen et edelleenkään pysty käynnistämään peliä, ethän epäile ottaa yhteyttä asiakastukeemme. Tämänkaltaisissa teknisissä tapauksissa liitäthän Dxdiag ja Msinfo tiedostot tukipyyntöösi, jotta voimme tutkia tapausta pidemmälle.