Rankki-lukko pelissä Rainbow Six: Siege

11. joulukuuta 2018 lähtien sinun on otettava käyttöön kaksivaiheinen varmennus (2FA) Ubisoft-tililläsi, mikäli haluat osallistua ranking- peleihin PC:llä.

Jos olet ottanut tämän suojausominaisuuden käyttöön tililläsi ennen 11. joulukuuta 2018, olet saanut yksinoikeudella Termite-paketin näytettäväksi taistelukentällä!

Käyttäjän lisäämä kuva

Mikäli tarvitset lisäapua, tai jos sinulla on muita kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä.