Ubisoft-tilillesi ei voi kirjautua

Tämä Ubisoft tukiartikkeli on kännetty avuksesi Google Translate käännösohjelmiston avulla. Kohtuulliset pyrkimyksiä on tehty tarjoamaan tarkka käännös, automaattiset käänökset eivät kuitenkaan ovat täydellisiä eikä sen tarkoitus on korvata ihmis-kääntäjiä.
Mahdolliset poikkeamat tai eroja luotu kääntämisessä eivät ovat sitovia eikä niillä ole oikeusvaikutuksia noudattaminen tai täytäntöönpanoa varten. Jos kysymyksiä herää verkkosivun antamasta tietosta tarkkuudesta käännöksien vuoksi, tarkista verkkosivun englanninkielinen versio joka on virallien versio.
Noudata alla olevia ohjeita, jos sinulla on kirjautumisongelmia:

Ubisoftin verkkosivuilla
Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa johonkin verkkosivustoistamme, tutustu artikkeliimme selaimen vianmääritykseen .

Ubisoft Connect PC: lle
• Asenna Ubisoft Connect Desktop -sovelluksen uusin versio.
• Käynnistä työpöytäsovellus järjestelmänvalvojan oikeuksilla .
• Varmista, että Ubisoft Connectia ei ole asetettu offline-tilaan .
• Tarkista, että Ubisoft Connect PC: llä ei ole yhteysongelmia .
Ubisoft Connect PC: lle ja Ubisoftin verkkosivuille
• Varmista, että käytät oikeita kirjautumistietoja Ubisoft-tilillesi . Salasanan vaihtaminen voi ratkaista kaikki todennusongelmat.
• Jos sinulla on edelleen yhteysongelmia vianmääritysvaiheiden jälkeen, yritä käyttää kirjautumistietojasi toisessa verkossa (esimerkiksi toisessa Wi-Fi-verkossa tai mobiilidatan kautta).

Jos ongelma jatkuu kaikkien edellä mainittujen vaiheiden kokeilemisen jälkeen, ota meihin yhteyttä . Ole hyvä sisällyttää oman Ubisoftin PC-liitin lokitiedostot , samoin kuin oman DXDIAG ja MSInfo raportteja teidän tapauksessanne .
TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ KÄÄNNÖKSIÄ POWERED BY GOOGLE. GOOGLE KIISTÄÄ KAIKKI TAKUUT LIITTYVÄT KÄÄNNÖKSIIN, SUORIA TAI EPÄSUORIA, MUKAAN LUKIEN TAKUITA OIKEELLISUUDESTA, LUOTETTAVUUDELTA, SEKÄ KAIKKI TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, TIETTYYN TAKOITUKSEEN SOPIVUUDESTA SEKÄ LOUKKAAMATTOMUUDESTA.