Ubisoft-tilillesi ei voi kirjautua

Ennen kuin käyt läpi ongelmanratkaisukohtia, tarkastathan että käytät oikeita Ubisoft-tilisi kirjautumistietoja. Salasanan resetoiminen saatta ratkaista kirjautumisongelman.

Mikäi ongelma jatkuu, kokeilethan alla listattuja kohtia esiintymisjärjestyksessä ja kokeilet kirjautua jokaisen kohdan jälkeen:

Ubisoftin verkkosivuilla
• Kokeile selainongelmien ratkaisukohtia.
• Kokeile toista verkkoyhteyttä (esim. toinen Wi-Fi -verkko tai mobiilidata).

Ubisoft Connect PC
• Asenna Ubisoft Connect PC -sovelluksen uusin versio.
• Käynnistä sovellus järjestelmänvalvojana.
• Varmista, ettei Ubisoft Connect ole offline-tilassa.
• Tarkista, että Ubisoft Connect PC:llä ei ole yhteysongelmia.

Mikäli ongelma jatkuu näiden kohtien jälkeen, olethan yhteydessä ja liität tukipyyntöön DxDiag ja MSInfo -raportit sekä Ubisoft Connect PC:n lokitiedot.