Tilin turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella puhelinta käyttäen

Ottaaksesi käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) älypuhelimellasi tai tabletilla:

• Mene Turvallisuus sivulle.
• Klikkaa Aktivoi kohdasta Kaksivaiheinen tunnistautuminen.
• Valitse Google Authenticator ja klikkaa Valitse.
• Sinua pyydetään lisäämään puhelinnumero tilin palauttamista varten.

• Seuraa näytöllä annettuja ohjeita numeron lisäämiseksi. Tämän avulla voit myös palauttaa Ubisoft tilisi tekstiviestillä.
• Kun olet saanut puhelinnumeron lisättyä onnistuneesti, saat sähköpostitse lisäohjeita.

Email sent when activating 2FA

• Seuraa sähköpostissa annettuja ohjeita.
• Lataa Google Authenticator sovellus älypuhelimellesi tai tabletille.
Huomioithan että sovellus on saatavissa ainoastaan alustoille iOS ja Android.
• Sovelluksessa paina "+" painiketta oikeassa alakulmassa ja valitse haluttu muoto.
• Kun sovellus on valmiudessa, syötä generoitu koodi ja viimeistele synkronointi.
Jos sovellus ei hyväksy koodiasi katsothan tämän artikkelin vianmäärityksestä.
• Kun ominaisuus on aktivoitu oikein, saat kuusi palautuskoodia. Saat ne myös tiliisi liitettyyn sähköpostiin.
Ota kuvakaappaus koodeista tai kopioi ne säilytettäväksi turvalliseen paikkaan.

2FA recovery code screen

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta, voit ottaa tämän turvallisuusominaisuuden käyttöösi myös sähköpostillasi.

Voit tehdä muutoksia varmennusmuotoon tai ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen pois käytöstä milloin tahansa. Huomioithan että voit myös hallita luotettuja laitteitasi.

Otathan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää.