Pelin ennakkotilaaminen Ubisoft Storesta

Voit ennakkotilata suurimman osan peleistämme ennen julkaisupäivää Ubisoft Storesta.

Tilaus vahvistetaan ja veloitetaan tilauspäivänä.

Tuotteiden julkaisupäivät löydät valitsemalla halutun pelin listasta ja valitsemalla kohdan julkaisupäivä.

Fyysiset toimitukset
Pyrimme toimittamaan pelin saapuvaksi julkaisupäivänä, kunhan tilaus on tehty vähintään 15 päivää ennakkoon.

Digitaaliset tuotteet
Peli on pelattavissa julkaisupäivänä. Mikäli ennakkolatausmahdollisuus on saatavilla, näet tämän pelikirjastostasi ennen julkaisua.

Huomioithan että ennakkotilaukset PC:lle ja Xbox Collector's Editionit pitävät sisällään digitaalisen aktivointiavaimen fyysisen levyn sijaan.

PlayStationin Collector's Editionit pitävät edelleen sisällään fyysisen pelilevykkeen

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, otathan yhteyttä.