Virhekoodi LR40 pelissä Anno 1800

Virhekoodi LR40 tarkoittaa yleensä, että moninpeli-istuntoa isännöivä pelaaja ja muut pelaajat eivät ole enää synkronoituja.

Tällä ongelmalla voi olla useita eri syitä:

Yhteysongelmat
Nämä voivat johtua monista pelaajista. Varmista, että jokainen pelaaja
on suorittanut yhteysongelmien ratkaisukohdat sulkeaksesi pois tämän aiheuttajan.

Taustasovellukset
Osa ohjelmista saattaa häiritä peliä Anno 1800 sen ollessa käynnissä. Suosittelemme ottamaan pois käytöstä kaikki ohjelmat, joita et tarvitse pelaamisen aikana.

Ero pelitiedoissa
Jos pelin isäntä ja pelaajat vaihtavat tietoja jotka eivät ole yhteensopivia, voi ilmetä synkronointiongelmia kun lähetettyjä tietoja käsittellään.

Varmista että pelisi on päivitetty, jotta vältät versioristiriidat. Paras tapa on tarkistaa pelitiedostosi Ubisoft Connect PC:llä tai Steamissa.

Poista käytöstä kaikki modit tai kouluttajat, jotka voivat vaikuttaa peliin. Niitä ei tueta virallisesti ja ne voivat aiheuttaa odottamatonta käyttäytymistä.

Peliongelmat
Kehitystiimi työskentelee kovasti estääkseen bugien syntymisen, mutta joskus odottamattomia ongelmia voi syntyä myös pelin perusteellisen testaamisen jälkeen.

Jotta tällaiset ongelmat, jotka voivat johtaa synkronoinnin katkeamiseen, voidaan korjata, kehitystiimin on ensin toistettava ongelma. Voit auttaa tutkinnassa seuraavasti:

Liittämällä pelitallennuksesi tukipyyntöösi.
Liittämällä Desync-kansion lokitiedostot tukipyyntöösi. Löydät ne oletuksena tästä sijainnista:

C: \ Käyttäjät \ [Käyttäjätunnus] \ Dokumentit \ Anno 1800 \

• Kuvaile tukipyynnössäsi mitä teit pelissä ennen ongelman ilmestymistä. Ehkä toinen pelaaja julisti sodan tai he suorittivat etsinnän NPC: lle. Yritä olla mahdollisimman yksityiskohtainen kuvauksessasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.