Tilin palauttaminen käyttämällä tekstiviestiä

Mikäli menetät pääsyn varmentamissovellukseen, sinulla on nyt mahdollisuus saada varmennusviesti tekstiviestillä kirjautuessasi sisään.

Huomioithan että puhelinnumerosi voi olla käytössä ainoastaan yhdellää Ubisoft tilillä kerrallaan.

Ottaaksesi käyttöön tilin palauttamisen tekstiviestiä käyttäen:

• Mene Turvallisuus välilehdelle Tilinhallintasivulla.
• Valitse Lisää kohdasta Palautuspuhelinnumero.
Voit edelleen lisätä puhelinnumeron tilillesi Tilitiedot välilehdeltä kohdasta Yksityiset tiedot. Et voi kuitenkaan käyttää sitä tilin palauttamiseen ennen kuin olet ottanut käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) mobiililaitteellesi.
• Syötä puhelinnumerosi.
• Valitse Lisää.
• Syötä puhelinnumeroosi lähetetty varmennusnumero.
• Valitse Lähetä.
Recovery number displayed on account

Palautusnumerosi tulisi nyt näkyä osittain Turvallisuus välilehdellä kohdassa Kaksivaiheinen vahvistus sekä kohdassa Yksityiset tiedot Tilitiedot välilehdellä.

Vaihtaaksesi palautusnumeron:

• Mene Turvallisuus sivulle.
• Valitse Palautuspuhelinnumerosi vierestä Muokkaa.
• Syötä uusi puhelinnumerossi.
• Valitse Päivitä.
• Syötä puhelinnumeroosi lähetetty varmennusnumero.
• Valitse Lähetä.

Aina kun vaihdat puhelinnumeron Ubisot tililläsi, saat sähköpostin tilillesi liitettyyn osoitteeseen.

Muokkaa kohdasta voit myös poistaa palautusnumeron valitsemalla poista ja klikkaamalla Deaktivoi.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä.