Ubisoft Club -sovelluksen poistaminen käytöstä PS3 ja X360

Mikä on uutta?
17.12.2018 alkaen Ubisoft Club konsolisovellus ei enää tue osaa Ubisoftin peleistä alustoilla PlayStation® 3 ja Xbox® 360.

Miten tämä vaikuttaa pelaajiin?
Vaikka pystyt edelleen kirjautumaan Ubisoft tiliisi (entinen Uplay-tili), et pääse vuorovaikuttamaan Ubisoft Club etuihin, kuten Club palkkioihin tai Club haasteisiin. Kun painat Uplay-painiketta, sinut ohjataan sivulle, jossa kehoitetaan kirjautumaan Club sivulle nettiselaimen (club.ubisoft.com) tai Ubisoft Club mobiilisovelluksen kautta (saatavilla iOS ja Android).

Sekä nettisivun että sovelluksen kautta, pääset katsomaan peliisi liittyvät Ubisoft haasteet ja lunastamaan Club palkkiot. Tämän tehtyäsi avatut palkkiot näkyvät pelissäsi.

Mitä pelejä tämä koskee?
Alla lista peleistä ja alustoista, joiden Club konsolisovellus poistuu.

Assassin's Creed® 3 PS3, XBox360
Assassin's Creed® 3 Liberation HDPS3
Assassin's Creed® 4 Black FlagPS3, XBox360
Assassin's Creed® BrotherhoodPS3, XBox360
Assassin's Creed® IIPS3, XBox360
Assassin's Creed® RevelationsPS3, XBox360
Assassin's Creed® RoguePS3, XBox360
Child Of LightPS3, XBox360
DRIVER San FranciscoPS3, XBox360
Far Cry® 3PS3, XBox360
Far Cry® 4PS3, XBox360
Ghost Recon® Future SoldierPS3, XBox360
Monopoly® PlusPS3, XBox360
Rabbids Invasion TV Show    XBox360
Raving Rabids: Alive and KickingXBox360
Rayman LegendsPS3, XBox360
RiskPS3, XBox360
Risk Urban AssaultPS3, XBox360
RocksmithPS3, XBox360
Splinter Cell® ConvictionXBox360
Splinter Cell: BlacklistPS3, XBox360
The Crew™XBox360
Trials Fusion™XBox360
Valiant Hearts  PS3, XBox360
Watch Dogs®PS3, XBox360
Tuleeko näiden pelien Club etuihin muutoksia?
Ei lainkaan. Ainoastaan tapa jolla näihin pääsee käsiksi (PlayStation®3 and Xbox® 360) muuttuu.

Menetänkö palkkioita tai aikaisemmin avattuja saavutuksia?
Et. Kaikki aikaisemmin avatut palkkiot pysyvät pelissä. Sama koskee saavutettuja haasteita. Kaikki Club XP, Club Units sekä Club ansiomerkit ovat saatavilla pelaajille heidän Club profiileissaan (Club nettisivun tai mobiilisovelluksen kautta).

Voivatko pelaajat antaa Club palkkioita toisilleen?
Club palkkiot on linkitetty Ubisoft käyttäjätiliin, näitä ei voi siirtää. Ubisoft Clubin käyttöehtoja ei ole muutettu.