Aktivointiavainpyyntö lunastaessasi ilmaista kopiota pelistä Anno 1602

Mikäli olet vastaanottanut pyynnön syöttää aktivointiavain lunastaessasi ilmaista kopiota pelistä Anno 1602 Ubisoft Connect PC:llä, ole hyvä ja käynnistä ohjelma.

Ongelman ei pitäisi ilmetä enää uudelleenkäynnistämisen jälkeen.

Toivotamme sinulle eläväisiä pelihetkiä kaupankäynnin maailmassa tässä Anno-klassikossa!