Suositellut järjestelmävaatimukset korkeammille resoluutioille pelissä Ghost Recon Breakpoint

Huomaathan, että oheiset järjestelmävaatimukset ovat suosituksemme pelin toimimiseksi korkeammilla asetuksilla. Saadaksesi tietoa perusjärjestelmävaatimuksista Ghost Recon Breakpoint:ille, lue ohesta tarjoamamme artikkeli aiheesta.

Suositellut järjestelmävaatimukset- Ultra (1080p - Ultra -asetukset):

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 7 1700X
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1080 tai AMD 5700XT
Keskusmuisti: 16GB RAM
Tallennustila: 42GB vapaata muistia kovalevyllä
DirectX: DirectX 11
Ääni: DirectX 9.0c-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Lisälaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö, sekä hiiri vaaditaan tai vaihtoehtoisesti peliohjain (Xbox One / PS4). Lisää infoa tuetuista lisälaitteista löydät oheisesta artikkelistamme.
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan.

Suositellut järjestelmävaatimukset- Ultra 2K (2K -asetukset):

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 7 1700X
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1080TI tai AMD 5700XT
Keskusmuisti: 16GB RAM
Tallennustila: 42GB vapaata muistia kovalevyllä
DirectX: DirectX 11
Ääni: DirectX 9.0c-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Lisälaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö, sekä hiiri vaaditaan tai vaihtoehtoisesti peliohjain (Xbox One / PS4). Lisää infoa tuetuista lisälaitteista löydät oheisesta artikkelistamme.
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan.

Suositellut järjestelmävaatimukset - 4K Elite (4K -asetukset):

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i7 7700K, AMD Ryzen 7 2700X
Näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 2080 tai AMD Radeon VII
Keskusmuisti: 16GB RAM
Tallennustila: 42GB vapaata muistia kovalevyllä
DirectX: DirectX 11
Ääni: DirectX 9.0c-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Lisälaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö, sekä hiiri vaaditaan tai vaihtoehtoisesti peliohjain (Xbox One / PS4). Lisää infoa tuetuista lisälaitteista löydät oheisesta artikkelistamme.
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan.

Voit kokea Ghost Recon Breakpointin parhaiten Internet-yhteydellä, jonka nopeus on vähintään 384kps paluusuuntaan.

Kannettavien tietokoneiden vastaavat korttimallit saattavat toimia, kunhan niiden suorituskyky on minimijärjestelmävaatimuksien tasolla. Löydät lisää infoa tästä artikkelista.

Seuraavat toiminnot eivät ole saatavilla
 Ghost Recon Breakpoint:ssa - SLI, Ray tracing ja Crossfire.