Ubisoft+ -pelien lataaminen

Ladataksesi Ubisoft+ -pelejä koneellesi:

•  Avaa Ubisoft Connect -sovellus
• Avaa Ubisoft+ -välilehti Ubisoft Connect-sovelluksessa
• Valitse peli pelilistalta
• Klikkaa Aktivoi peli.
Peli latautuu ja käynnistyy, tai käynnistyy suoraan mikäli se oli jo asennettu.

Ubisoft+ game in Ubisoft Connect

Jotkut pelit tarvitsevat aktivointiavaimen. Löydät sen Ubisoft Connectsta kun olet kertaalleen käynnistänyt pelin.

Kurkkaathan myös Ubisoft+ -osiomme, mikäli sinulla on muita kysymyksiä tästä palvelusta.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!