Kaksivaiheisen tunnistautumisen aktivointi käyttäen tekstiviestejä (SMS)

Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä saatavilla alueellasi.

Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) käyttöösi mobiilisovelluksen tai sähköpostin avulla!

Voit tehdä muutoksia varmennustapaan tai ottaa 2FA:n pois käytöstä milloin tahansa. Huomioithan että sinulla on myös mahdollisuus hallita luotettuja laitteita.

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.