Ongelmanratkaisukohdat virheeseen "Ubisoft Connect has detected an unrecoverable error and must shutdown."

Pelaajat ovat raportoineet Ubisoft Connect sovelluksen kaatuvan virhekoodilla:

Ubisoft Connect has detected an unrecoverable error and must shutdown.

Tiimimme selvittävät asiaa parhaillaan.

Kokeilethan sillävälin seuraavaa väliaikaista ratkaisua:

• Avaa Suorita komento painamalla R ja Windows painikkeita samanaikaisesti.
• Kirjoita %AppData% ja vahvista painamalla Enter tai klikkaamalla OK
• Mene seuraavaan polkuun: C:\Users\Username\AppData\Local.
• Poista Ubisoft Game Launcher kansio.

Sinun tulisi saada käynnistettyä Ubisoft Connect uudelleen.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, olethan yhteydessä!