Anno 1800 tilastojen tarkastelu

Päästäksesi katsomaan tilastojasi, valitse tuotantolaitos tai varasto, ja paina tilastojen tarkastelu -painiketta.

Statistics Overview Button

Pääset tähän myös käyttämällä oletusnäppäimistön oikopolkua Crtl + Q.

Uusi tilastojen tarkasteluominaisuus antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa saaresi toiminnoista. Tuotatko tarpeeksi perunoita? Onko purkkiruuasta pulaa?

Löydät saarikohtaista tietoa koko imperiumistasi säätämällä tilastojen näkymää asetuksista.

Statistics Overview Window

Yleisnäkymä näyttää tilastoja kahden tunnin päähän.

Löydät lisätietoja ominaisuudesta Anno Union artikkelista.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää.