Asennetun pelin löytäminen Ubisoft Connectissa

Ubisoft Connect auttaa sinua löytämään pelejä, jotka olet asentanut eri tavoilla, kuten eri pelialustojen kautta.

Löytääksesi asennetun pelin:

• Avaa Ubisoft Connecting Pelit -välilehti ja klikkaa peliä, jonka asennuksen haluat löytää.
• Klikkaa pelikuvaketta
• Pelin Yeiskatsaus sivulla, valitse Lataa-painikkeen alla oleva Etsi asennettu peli -linkki.

User-added image

• Valitse asennuskansio manuaalisesti ja klikkaa OK.

Sinun pitäisi nyt pystyä päivittämään, sekä käynnistämään peli Ubisoft Connectin kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!