Might & Magic Chess Royale järjestelmävaatimukset (PC)

Minimivaatimukset

Käyttöjärjestelmä Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 (vain 64-bit)
Prosessori & näytönohjain Intel CPU jossa HD 4600 (1 GB) tai AMD CPU jossa Radeon HD 8670D integroitu grafiikka (1 GB) (Shader Model 5.0)
RAM-muisti 4GB
DirectX Viimeisin julkaistu DirectX

Suositellut vaatimukset

Käyttöjärjestelmä Windows 7, Windows 8 tia Windows 10 (vain 64-bit)
Prosessori Intel Core i3-2120 @ 3.3 GHz tai AMD FX-4320 @ 4.0 GHz
RAM-muisti 4 GB
Näytönohjain NVIDIA GeForce GTX 650Ti (1 GB) tai AMD Radeon HD 7770 (1 GB) (Shader Model 5.0)
DirectX Viimeisin julkaistu DirectX

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, olethan yhteydessä.