Virheviesti: "Tuotteen omistajuuden varmentamisessa tapahtui virhe"

Tämä virhe tarkoittaa, että olet mahdollisesti kirjautunut sisään väärälle tilille Ubisoft Connect PC:ssä käynnistäessäsi peliä Steamin kautta. Ratkaistaksesi ongelman, seuraa alla olevia ohjeita:

- Jos olet yhä kirjautunut sisään Ubisoft Connect:ssa, klikkaa tilisi käyttäjätunnusta Ubisoft Connect PC:n oikeassa yläkulmassa ja valitse Kirjaudu ulos.
- Sisäänkirjautumisikkunassa syötä tilitietosi, jolle peli on aktivoitu.
- Käynnistä pelisi Steamin kautta.

Sinun pitäisi nyt pystyä käynnistämään peli.

Mikäli et ole varma millä Ubisoft-tilillä peli on aktivoituna, ota meihin yhteyttä!

Huomaathan, että mikäli sinulla on vastaavanlaisia tiliongelmia, ownership -kansionäkymän kuvankaappauksen liittäminen tukipyyntöösi auttaa asiakastukeamme selvittämään tapauksesi nopeammin.

Löydät tämän tiedostokansion oletuksena seuraavista tiedostosijainneista:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache\ownership

Helpottaaksesi ja nopeuttaaksesi prosessia, lähetä meille myös Steamin ostotosite pelistä, jonka kanssa sinulla on ongelmia, sekä pelin akvitointiavain, mikäli se on saatavilla.