Usein kysytyt kysymykset, joita yrität vierailla, ei ole vielä käännetty tälle kielelle. Olet esillä englanninkielisessä versiossa, kunnes tämä FAQ-käännös on saatavana

System requirements for Battle Realms

Before installing Battle Realms, you may want to make sure your system meets or exceeds these specifications:

Minimum Requirements:
400 Mhz Celeron or equivalant
Windows 98/00/ME/XP
64 MB RAM
DirectX 8 compliant 16 MB VRAM 3D AGP accelerated video card
DirectX 8 compliant sound card
DirectX 8 or higher(included)
4X CDROM Drive
600 MB hard drive space
Keyboard and Mouse

Recommended System:
PIII 750 or equivalent
Windows 98/00/ME/XP
128 MB RAM
DirectX 8 compliant 32 MB VRAM 3D AGP accelerated video card
DirectX 8 compliant sound card
DirectX 8 or higher(included)
4X CDROM
600 MB hard drive space
Keyboard and Mouse