Usein kysytyt kysymykset, joita yrität vierailla, ei ole vielä käännetty tälle kielelle. Olet esillä englanninkielisessä versiossa, kunnes tämä FAQ-käännös on saatavana

System requirements for Silent Hunter 2

Before installing Silent Hunter 2, please make sure that your system meets or exceeds these system requirements:

Minimum Requirements
- Windows 95/98/ME
- Pentium II 266Mhz (PIII 600 Recommended)
- 64MB RAM (128MB RAM Recommended)
- DirectX 8 or higher
- 650MB free hard disk space
- DirectX 8 compatible 3D Video Card w/ 16MB VRAM (32MB Recommended)
- Internet/LAN connection for optional link to Destroyer Command