Ubisoft tilin salasanan vaihtaminen

Voit nollata salasanan helposti miltä tahansa Ubisoftin sisäänkirjautumissivulta, mukaanlukien Tilinhallintasivu

Vaihtaaksesi salasanan:

• Klikkaa Unohditko salasanasi?.

User-added image

• Syötä tiliin linkitetty sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetä.
Tämä lähettää kyseiseen osoitteeseen sähköpostin, josta löydät lisäohjeita.
• Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä.
• Syötä uusi salasanasi ponnahdusikkunaan.

User-added image
Otathan, salasanaa valitessasi, huomioon kuvassa näkyvät asiat.

• Kun olet valinnut ja vahvistanut uuden salasanasi, viimeistele prosessi klikkaamalla OK.

Sinun tulisi saada vahvistus salasanan onnistuneesta vaihdosta.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on muita tiliisi liittyviä kysymyksiä!