Usein kysytyt kysymykset, joita yrität vierailla, ei ole vielä käännetty tälle kielelle. Olet esillä englanninkielisessä versiossa, kunnes tämä FAQ-käännös on saatavana

How do I create a stand-alone or Dedicated server for Rogue Spear?

Unfortunately, this is not possible for Rogue Spear or Rainbow Six. The only possible ways of hosting Rogue Spear or Rainbow six is via Zone or Mplayer, or direct IP connections. Please refer to the manual for more help with setting up a multiplayer game.