Järjestelmävaatimukset pelille Assassin's Creed 2

Vähimmäisvaatimukset
Käyttöjärjestelmä: Windows 7
Prosessori: 1,8 GHz Intel Core2 Duo tai 2,4 GHz AMD Athlon 64 X2 tai uudempi
Näytönohjain: 256 Mt DirectX 9.0c -yhteensopiva kortti, jossa Shader Model 3.0 tai uudempi
DirectX: DirectX 9.0c
RAM: 2 Gt
Kiintolevytila: 8 Gt
Äänikortti: DirectX 9.0c -yhteensopiva äänikortti
Oheislaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö, hiiri, valinnainen ohjain (Xbox 360 -ohjainta Windowsille suositellaan)
DVD-ROM: Dual-layer DVD-ROM-asema
Internet-yhteys: Laajakaista Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 128 kbps

Suositeltava kokoonpano
Käyttöjärjestelmä : Windows 7
Prosessori: 2,6 GHz: n Intel Core 2 Duo E6700 tai AMD Athlon 64 X2 6000+ tai uudempi:
Näytönohjain: 512 Mt DirectX 9.0c -yhteensopiva kortti, jossa Shader Model 3.0 tai uudempi
DirectX: DirectX 9.0c
RAM: 4 Gt
Kiintolevytila: 8 Gt
Äänikortti: DirectX 9.0c -yhteensopiva äänen 5.1 -kortti
Oheislaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö, hiiri, valinnainen ohjain (Xbox 360 -ohjainta Windowsille suositellaan)
DVD-ROM: Dual-layer DVD-ROM-asema
Internet-yhteys: Laajakaista Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 128 kbps

Tuetut näytönohjaimet julkaisuhetkellä:
NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 / GTX -sarja
ATI RADEON X1950 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 -sarja

Näiden pöytäkoneiden näytönohjainten kannettavien tietokoneiden mallit saattavat toimia niin kauan kuin niiden suorituskyky ylittää vähimmäisvaatimukset.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on muita kysymyksiä!