Nuoren pelaajan tilin luominen

Jotta voisit perustaa nuoren pelaajan tilin, sekä nuoren pelaajan että vanhemman tai huoltajan täytyy käydä läpi muutama vaihe:

Ensimmäiset vaiheet nuorelle pelaajalle

•  Valitse Kirjaudu sisään ja sitten  Luo tili.
 Syötä syntymäpäiväsi.
Huomaa, että luodaksesi Ubisoft-tilin, sinun on oltava vähintään 13-vuotias.
Jos olet iältäsi alle maasi tietosuojalakien määräämän suojaikärajan, sinun täytyy luoda nuoren pelaajan tili.
•  Kirjoita nimesi ja vanhempasi tai laillisen huoltajasi sähköpostiosoite.

Antamaasi osoitteeseen lähetetään nyt sähköposti, jossa on ohjeet vanhemmallesi tai lailliselle huoltajallesi nuoren pelaajan tilin luomiseksi.

Seuraavat vaiheet vanhemmalle tai lailliselle huoltajalle

•  Napsauta tilinluontilinkkiä saamassasi sähköpostissa. Huomaa että sähköposti on saattanut joutua roskapostikansioon.
Jos et noudata tätä pyyntöä, nuoren pelaajan tiliä ei luoda.
•  Kirjaudu Ubisoft-tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, sinun pitää luoda sellainen.
Jos käyt läpi näitä vaiheita yhdessä lapsesi kanssa, varmista että salasanasi pysyy salassa.
•  Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita luodaksesi nuoren pelaajan Ubisoft-tilin lapsellesi.

Kun luomisprosessi on valmis, lapsesi saa sähköpostiviestin. Sähköpostiviesti lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka on annettu tilin luomisen yhteydessä.

Viimeiset vaiheet nuorelle pelaajalle

Sinun olisi pitänyt saada sähköpostiviesti sähköpostiosoitteeseen, jota vanhempasi tai laillinen huoltajasi käytti nuoren pelaajan tiliä luodessaan. Tarkista sähköpostikansiosi siltä varalta, että viesti päätyi sinne.

•  Valitse Luo salasana.
Sinut ohjataan Ubisoft-tilin sivustolle.
•  Luo salasanasi
Jos käyt läpi näitä vaiheita yhdessä vanhempasi tai laillisen huoltajasi kanssa, varmista että salasanasi pysyy salassa.

Nyt kun nuoren pelaajan tili on luotu, voit kirjautua Uplay-palveluun  alkaaksesi pelaamaan peliäsi.

Jos kohtaat ongelmia nuoren pelaajan tiliä luodessasi, käy lukemassa selainongelmien ratkaisuoppaastamme .

Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä.