Epäaktiivisten Ubisoft-tilien sulkeminen

Ubisoft ei sulje epäaktiivisia tilejä automaattisesti.

Joissain harvinaisissa tapauksissa voimme kuitenkin ryhtyä käyttöehtojemme mukaisiin toimiin noudattaaksemme tiettyjä paikallisia tietosuojalakeja. Teemme näin vain, jos meillä on vahvoja syitä epäillä, että kyseistä tiliä ei enää käytetä.
 
Voimme myös sulkea pitkään epäaktiivisena olleita tilejä tietokantamme ylläpidon yhteydessä. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, jos aloitamme epäaktiivisen tilisi sulkemisprosessin.

Jos tilisi on merkitty epäaktiiviseksi, mutta haluat jatkaa sen käyttöä, voit perua Ubisoft-tilisi sulkemisen.

Peruutuslinkki löytyy Ubisoftin sähköpostiviestistä, joka lähetetään tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä viestiä, tarkista roskapostikansiosi.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Liittyvät alustat

OLIKO TÄSTÄ APUA?

Kiitos palautteestasi. Kiitos palautteestasi. Pahoillani, että ei auttanut.
Lähetä tukipyynnön ja kerro meille miten voimme auttaa sinua.