Etu- tai sukunimen vaihtaminen Ubisoft tilillä

Vaihtaaksesi Ubisoft tilitiedoissa näkyvän nimesi:
 
• Mene Tilitiedot sivulle.
​​​​​​• Henkilökohtaiset tiedot kohdasta klikkaa Muokkaa-painiketta.
​​​​​​• Täytä tiedot Etunimi ja Sukunimi -osioihin.
​​​​​​• Viimeistele prosessi klikkaamalla Tallenna.
 
First and last name filled out
 
Päivitetyn nimesi tulisi näkyä Henkilökohtaiset tiedot -osiossa.


Ethän epäröi olla yhteydessä, mikäli sinulla on muuta kysyttävää.

Liittyvät alustat

OLIKO TÄSTÄ APUA?

Kiitos palautteestasi. Kiitos palautteestasi. Pahoillani, että ei auttanut.
Lähetä tukipyynnön ja kerro meille miten voimme auttaa sinua.

Liittyvät FAQt

Ei ole olemassa FAQ näillä hakuehdoilla suomeksi, tässä muutamia jostakin toisesta.