Suositellut asetukset korkeammille resoluutioille pelissä Assassin's Creed Valhalla

Huomioithan, että näitä asetuksia suositellaan pelin suorittamiseen korkealaatuisemmilla asetuksilla. Assassin's Creed Valhallan perusjärjestelmävaatimukset löydät tästä artikkelistamme.

Suositellut 2K-asetukset - erittäin korkeat asetukset (Very High, 30 FPS)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
ProsessoriIntel Core i7-7700 @ 3,6 GHz tai AMD Ryzen 7 2700X @ 3,7 GHz tai vastaava (AVX, AVX2 ja SSE 4.2-tuki vaadittu)
RAM: 16 Gt (Dual-channel mode)
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1070 (8 Gt) tai AMD Vega 56 (8 Gt) tai parempi, DirectX 12 -tuettu (Feature Level 12_0)
Resoluutio: 1440p
DirectX: DirectX 12
Kiintolevytila: 50 Gt SSD

Suositellut 2K-asetukset - erittäin korkeat asetukset (Very High, 60 FPS)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
ProsessoriIntel Core i7-8700K @ 3.7 GHz tai AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8 GHz tai vastaava (AVX, AVX2 ja SSE 4.2-tuki vaadittu)
RAM: 16 Gt (Dual-channel mode)
Näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 2080S (8 Gt) tai AMD RX 5700XT (8 Gt) tai parempi DirectX 12 -tuettu (Feature Level 12_0)
Resoluutio: 1440p
DirectX: DirectX 12
Kiintolevytila: 50 Gt SSD

Suositellut 4K-asetukset - erittäin korkeat asetukset (Ultra High, 60 FPS)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
ProsessoriIntel Core i7-9700K @ 3,6 GHz tai AMD Ryzen 7 3700X @ 3,6 GHz tai vastaava (AVX, AVX2 ja SSE 4.2-tuki vaadittu)
RAM: 16 Gt (Dual-channel mode)
Näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 2080 (8 Gt) tai AMD RX 5700XT (8 Gt) tai parempi DirectX 12 -tuettu (Feature Level 12_0)
Resoluutio: 2160p
DirectX: DirectX 12
Kiintolevytila: 50 Gt SSD

Näiden näytönohjainten kannettavien tietokoneiden versiot saattavat toimia, kunhan niiden suorituskyky on minimivaatimusten tasolla.