Järjestelmävaatimukset pelille Assassin's Creed Valhalla

Huomioithan että nämä ovat pelin perusjärjestelmävaatimukset. Selvittääksesi mitkä asetukset ovat suositeltuja pelataksesi 2K ja 4K resoluutioilla, tutustuthan tähän artikkeliin.

Vähimmäisvaatimukset - matalat asetukset (low settings, 30 FPS)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel i5-4460 @ 3,2 Ghz tai AMD Ryzen 3 1200 @ 3,1 Ghz (AVX, AVX2 ja SSE 4.2-tuki vaadittu)
RAM: 8 Gt (Dual-channel mode)
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 960 (4 Gt) tai AMD Radeon R9 380 (4 Gt) tai parempi, DirectX 12 -tuettu (Feature Level 12_0)
Resoluutio: 1080p
DirectX: DirectX 12
Kiintolevytila: 50 Gt (SSD suositeltava)

Suositellut vaatimukset - korkeat setukset (high settings, 30 FPS)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel i7-4790 @ 3,6 Ghz tai AMD Ryzen 5 1600 @ 3,2 Ghz (AVX, AVX2 ja SSE 4.2-tuki vaadittu)
RAM: 8 Gt (Dual-channel mode)
Näytönohjain NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 Gt) tai AMD Radeon RX 570 (8 Gt) tai parempi DirectX 12 -tuettu (Feature Level 12_0)
Resoluutio: 1080p
DirectX: DirectX 12
Kiintolevytila: 50 Gt SSD

Suositellut vaatimukset - Korkeat asetukset (high settings, 60 FPS)
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel i7-6700 @ 3,4 Ghz tai AMD Ryzen 7 1700 @ 3,0 Ghz (AVX, AVX2 ja SSE 4.2-tuki vaadittu)
RAM: 8 Gt (Dual-channel mode)
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 Gt) tai AMD Vega 64 (8 Gt) tai parempi DirectX 12 -tuettu (Feature Level 12_0)
Resoluutio:1080p
DirectX: DirectX 12
Kiintolevytila: 50 Gt SSD

Tuetut näytönohjaimet julkaisuhetkellä:
GeForce GTX 900 -sarja: GeForce GTX 960 tai parempi
GeForce GTX 10-sarja: GeForce GTX 1060 tai parempi

Radeon 300 / Fury X -sarja: Radeon R9 380 tai parempi
Radeon Vega -sarja: Radeon Vega 64 tai parempi

Näiden näytönohjainten kannettavien tietokoneiden versiot saattavat toimia, kunhan niiden suorituskyky on minimivaatimusten tasolla.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää!