Yhteysongelmat Rainbow 6 Siegessä (Xbox One)

Ennen kuin sukellat ongelmanratkontaan, otathan huomioon että internetpalveluntajoaja ja yhteyden jakotapa näyttelevät suurta roolia siinä kuinka pelin koet.

Aloita testaamalla verkkoyhteys, jos testi näyttää rajoitettua yhteyttä, yritä seuraavia kohtia:

• Suorita Power cycle konsolillesi

• Uudelleenkäynnistä reititin/modeemi.

• Vaihda yhteys tulemaan kaapelia pitkin

• Salli UPnP

Ota yhteys internetpalveluntarjoajaasi saadaksesi listätitoja ja tukea tässä asiassa.

• Uudelleenohjaa portit peliä varten

Alla tarvittavat portit pelille Rainbow Six: siege:

TCP: 80, 443
UDP: 3074​, 6150, 10000-10099

Tämän avulla saat avoimen NAT-yhteyden (Open NAT) peliin.
Huomioithan että saatat tarvita porttien uudelleenohjauksen myös Xbox Live -palvelulle.

• Aseta konsoli DMZ-tilaan

• Tarkasta ulkoiset rajoitteet.

Mikäli nämä kohdat eivät ratkaise ongelmaasi, otathan yhteyttä.