Luo tukipyynnön

KERRO MEILLE ONGELMASTASI.

KAIKKI KENTÄT OVAT PAKOLLISIA

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos et löytänyt vastausta meidän FAQ-valikoista, selitä ongelmasi tarkemmin alla.

Viestisi on ylittänyt sallitun enimmäispituuden. Lyhennä viestin niin että voit lähettää tukipyyntösi meille
( merkkiä jäljellä)

Olet ilmoittanut että sinulla on tekninen ongelmaa PC-pelin kanssa. Sen varmistamiseksi että meidän tiimillä on tarvittavat tiedot auttamaan sinua yhteys-, kaatumis-sekä suorituskykyongelmien kanssa, liitä sinun MSInfo sekä DXDIAG tiedostot tähän tukipyyntöön.

Klikkaa tästä saadaksesi ohjeet miten ne luodaan ja liitetään. (HUOM: Sivu avautuu uuteen ikkunaan)