Ubisoft uutiskirjeen peruuttaminen

KYSYMYS:

Kuinka voin peruuttaa uutiskirjeiden vastaanottamisen?

VASTAUS:

Kaikki uutiskirjeemme lähetetään vapaaehtoisen postituslistan kautta. Voit koska tahansa peruuttaa näiden tilaamisen!

Peruuttaaksesi uutiskirjeen:

• Suuntaa Yksityisyys ja viestintä -osioon.
• Rullaa Viestintä -kohtaan.
•  Valitse Hallitse haluamasi kohdan vierestä.
•  Vaihda valittavissa olevaan kohtaan Ei.
•  Valitset Tallenna muutosten tallentamiseksi.

Communications subscription toggles set to No

Voit peruuttaa uutiskirjeen vaihtoehtoisesti klikkaamalla Unsubscribe -linkkiä saamasi sähköpostin alareunasta!

Sinut uudelleenohjataan sivulle, josta voit vahvistaa uutiskirjeen peruutuksen klikkaamalla laatikon valituksi ja painamalla Unsubscribe.

Newsletter unsubscribe page

Huomioithan että pyynnön prosessointi saattaa viedä kuukauden.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on muita kysymyksiä.