Ubisoft tilin sulkeminen

KYSYMYS:

Kuinka voin lopullisesti sulkea Ubisoft tilini?

VASTAUS:


Ymmärrämme että joskus lähteminen on välttämätöntä!

Mikäli olet varma että haluat lopullisesti sulkea Ubisoft tilisi:

• Suuntaa Tilinhallinta sivulle.
• Rullaa alas kohtaan Sulje Ubisoft tili.
• Klikkaa Sulje.
Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan tilisi omistajuus, mikäli et ole jo tehnyt niin.
• Lue läpi tärkeät tiedot -ponnahdusikkuna.
• Valitse ruutu Sulje tilini kun olet hyväksynyt lukemasi ehdot.
 
Closing pop up indicating that you will lose access to all games and services once the account is closed.
 
Toinen ponnahdusikkuna vahvistaa 30 päivän peruutusmahdollisuuden aktivoituneen ennen kuin tili suljetaan lopullisesti.
 
Pop up confirming account suspension prior to account closure.

Koska emme voi palauttaa suljettua tiliä, suosittelemme vahvasti aktivoimaan sulkupyynnön ainoastaan mikäli olet ehdottoman varma että haluat tilin suljettavan.

Lähetämme sähköpostissa Peru tilin sulkeminen -linkin tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, mikäli muutat mielesi sulkemisen suhteen. Linkin klikkaaminen palauttaa tilisi ja antaa sinun kirjautua takaisin sisään.

Huomioithan, että mikäli sinulla ei ole pääsyä Ubisoft tiliisi linkitettyyn sähköpostiin, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin peruaksesi prosessin.


Kuulostaako tilin lopullinen sulkeminen liian suurelta sitoutumiselta?

Vaihtoehtoisesti voit poistaa linkitykset muihin alustoihin ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

Näin et kuule meistä, mutta voit silti palata tilisi pariin tulevaisuudessa!


Ethän epäröi ottaa yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää.

Liittyvät alustat

OLIKO TÄSTÄ APUA?

Kiitos palautteestasi. Kiitos palautteestasi. Pahoillani, että ei auttanut.
Lähetä tukipyynnön ja kerro meille miten voimme auttaa sinua.