Järjestelmävaatimukset pelille Valiant Hearts

KYSYMYS:

Mitkä ovat pelin Valiant Hearts järjestelmävaatimukset PC:llä?

VASTAUS:

Vähimmäisvaatimukset
Käyttöjärjestelmä: Windows 7 (SP1) tai Windows 8 (32 tai 64 bittinen versio)
Prosessori: Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz tai AMD Athlon64 3000 + @ 1,8 GHz
RAM: 2GB
Näytönohjain: NVIDIA GeForce 8800 GT tai AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)
DirectX: DirectX kesäkuu 2010 uudelleenjakeluversio
DVD-ROM-asema: 4x DVD-ROM
Äänikortti: DirectX-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Kiintolevytila: 2 Gt
Tuetut oheislaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö ja hiiri tai Microsoft Xbox 360 -ohjaimet

Suositellut vaatimukset
Käyttöjärjestelmä: Windows 7 (SP1) tai Windows 8 (32 tai 64 bittinen versio)
Prosessori: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz tai AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM: 2 Gt
Näytönohjain: NVIDIA GeForce 9600GT tai uudempi, AMD Radeon HD3850 tai uudempi (512 Mt VRAM sekä Shader Model 4.0)
DirectX: DirectX kesäkuu 2010 uudelleenjakeluversio
DVD-ROM-asema: 4x DVD-ROM
Äänikortti: DirectX-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Kiintolevytila: 2 Gt
Tuetut oheislaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö ja hiiri tai Microsoft Xbox 360 -ohjaimet

Tuetut näytönohjaimet julkaisuhetkellä:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512 Mt VRAM)

Näiden pöytäkoneiden näytönohjainten kannettavien tietokoneiden mallit saattavat toimia niin kauan kuin niiden suorituskyky ylittää vähimmäisvaatimukset.

Kerro meille, mikäli sinulla on kysyttävää!