Just Dance Unlimited -tilauksen automaattinen uusiminen

KYSYMYS:

Jos ostan Just Dance Unlimited -tilauksen, uusiutuuko se atuomaattisesti, vai tuleeko minun ostaa se uudelleen?

VASTAUS:

Mikäli ostat Just Dance Unlimited -tilauksen laitteille Xbox One, Wii U tai Nintendo Switch, automaattinen uusiminen ei ole saatavilla. Kun tilaus päättyy, sinun tulee ostaa uusi päästäksesi käsiksi Just Dance Unlimited sisältöön.

Mikäli ostat 1kk tai 3kk Just Dance Unlimited -tilauksen PS4:lla, automaattinen uusiminen aktivoituu oletuksena. Mikäli haluat poistaa tämän käytöstä, seuraa näitä kohtia:

[Asetukset]>[Playstation Network/Tilinhallinta]>[Tilitiedot]>[Lista palveluista]

Etsi Just Dance  listasta ja valitse ostamasi tilaus. Valitse Peru Automaattinen Uusiminen ottaaksesi toiminnan pois käytöstä.

Mikäli muutat mielesi myöhemmin, voit muuttaa asetuksen samasta paikasta, mutta painikkeessa lukee Aloita Automaattinen Uusiminen. Valitse tämä ja kaikki on valmista! (Huomio: 1 vuoden tilauksessa ei ole uusimismahdollisuutta)