Tarjouskoodin lunastaminen Ubisoft Storessa

KYSYMYS:

Kuinka voin lunastaa alennuskoodin Ubisoft Storessa?

VASTAUS:

Syöttääksesi alennuskoodin:

• Vieraile Ubisoft Storessa.
• Valitse ostettava tuote ja lisää se ostoskoriin. Uusi ikkuna avautuu.
• Valitse Näytä ostoskori (View cart).
• Valitse Lisää alennuskoodi (Add a promo code)Tilauksen yhteenveto -osiosta (Order recap).

Asiakkaan ostoskori, jossa näkyy Lisää tarjouskoodi, joka näkyy tilauksen uudelleen otsikon alla.

• Anna alennuskoodisi täsmälleen sellaisena kuin se on näytetty ja valitse Käytä (Apply).

Koodi syötetään.

• Hinta päivittyy näyttämään alennetun kokonaissumman.

Huomaa, että alennuskoodien käytössä saattaa olla rajoituksia.

Jos sinulla on vaikeuksia lunastaa koodisi, ota yhteyttä ja varmista, että liität tukipyyntöön kuvan alennuskoodistasi!