Tilin turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella puhelinta käyttäen

KYSYMYS:

Kuinka otan käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen mobiililaitteellani?

VASTAUS:

Ottaaksesi käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2SV) älypuhelimellasi tai tabletilla:

• Mene Turvallisuus sivulle.
• Klikkaa Aktivoi kohdasta Kaksivaiheinen tunnistautuminen.
• Valitse Google Authenticator ja klikkaa Valitse.
Tämä lähettää sähköpostin tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, josta löydät lisäohjeet palvelun aktivointiin.

Email sent when activating 2FA

• Seuraa sähköpostin antamia ohjeita
• Lataa Google Authenticator sovellus älypuhelimellesi tai tabletille.
Huomioithan että sovellus on saatavissa ainoastaan alustoille iOS ja Android.
• Sovelluksessa paina "+" painiketta oikeassa alakulmassa ja valitse haluttu muoto.
• Kun sovellus on valmiudessa, syötä generoitu koodi ja viimeistele synkronointi.
Jos sovellus ei hyväksy koodiasi katsothan tämän artikkelin vianmäärityksestä.
• Kun ominaisuus on aktivoitu oikein, saat kuusi palautuskoodia. Saat ne myös tiliisi liitettyyn sähköpostiin.
Ota kuvakaappaus koodeista tai kopioi ne säilytettäväksi turvalliseen paikkaan.

2FA recovery code screen

Ottaessasi ominaisuutta käyttöön, sinua pyydetään lisäämään tilillesi puhelinnumero, jotta voit palauttaa Ubisoft tilisi tekstiviestillä. Seuraa näytön ohjeita puhelinnumeron lisäämiseen.

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta, voit ottaa tämän turvallisuusominaisuuden käyttöösi myös sähköpostillasi.

Voit tehdä muutoksia varmennusmuotoon tai ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen pois käytöstä milloin tahansa. Huomioithan että voit myös hallita luotettuja laitteitasi.

Otathan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää.