Tilin turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella puhelinta käyttäen

KYSYMYS:

Kuinka otan käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen mobiililaitteellani?

VASTAUS:

Ottaaksesi käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2SV) älypuhelimellasi tai tabletilla:

• Mene Turvallisuus sivulle.
• Klikkaa Aktivoi kohdasta Kaksivaiheinen tunnistautuminen.
• Valitse Google Authenticator ja klikkaa Valitse.
Tämä lähettää sähköpostin tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, josta löydät lisäohjeet palvelun aktivointiin.

Email sent when activating 2FA

• Seuraa sähköpostin antamia ohjeita
• Lataa Google Authenticator sovellus älypuhelimellesi tai tabletille.
Huomioithan että sovellus on saatavissa ainoastaan alustoille iOS ja Android.
• Sovelluksessa paina "+" painiketta oikeassa alakulmassa ja valitse haluttu muoto (Lue viivakoodi tai Anna saamasi avain)
• Kun sovellus on valmiudessa, syötä generoitunut koodi ja viimeistele synkronisointi.
Jos sovellus ei hyväksy koodiasi katsothan tämän artikkelin vianmäärityksestä.
• Seuraavalla sivulla näet kuusi palautuskoodia.
Ota kuvakaappaus koodeista tai kopioi ne säilytettäväksi turvalliseen paikkaan.
Mikäli lisäät puhelinumerosi Ubisoft tilillesi, voit palauttaa pääsyn tilillesi tekstiviestillä.

2FA recovery code screen

Ottaessasi ominaisuutta käyttöön, sinua pyydetään lisäämään tilillesi puhelinnumero, jotta voit palauttaa Ubisoft tilisi tekstiviestillä. Seuraa näytön ohjeita puhelinnumeron lisäämiseen.

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta, voit ottaa tämän turvallisuusominaisuuden käyttöösi myös sähköpostillasi.

Voit tehdä muutoksia varmennusmuotoon tai ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen pois käytöstä milloin tahansa. Huomioithan että voit myös hallita luotettuja laitteitasi.

Otathan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää.