BattlEye FAQ

KYSYMYS:

BattlEye FAQ

VASTAUS:

Mikä on BattlEye?
Mitä tarkoittaa BattlEyen (Beta) alustava integrointi?
Miten BattlEye toimii?
Miksi se on koneellani?
Onko BattlEye aina aktiivisena koneellani?
Mitä BattlEye skannaa ja tuleeko minun olla huolestunut yksityisyydestäni?
Mitä tapahtuu kun BattlEye havaitsee huijausohjelman pelaajan koneella?
Minkä virheviestin saan, jos minut poistetaan pelistä?
Mitä tapahtuu jos BattlEye estää minua käynnistämstä peliä, mutta minulla ei ollut käytössä huijaus- tai hakkerointiohjelmaa koneellani (virheellinen havainto)?
Vaikuttaako BattlEye pelini suorituskykyyn?
Estääkö BattlEye pelin aikana käyttämiäni ohelmistoja kuten Discord, Teamspeak, Fraps, OBS, Xsplit tai muita vastaavia ohjelmistoja?
BattlEyen vianmääritys

Mikä on BattlEye?

BattlEye on ennakoiva huijauksenesto-ohjelma, joka asettaa vahvan suojauksen koko pelin ympärille.
Tällä tavoin suurin osa hakkerointiyrityksistä saadaan estettyä alkumetreillä. BattlEye kehittyy jatkuvasti estääkseen uusia tapoja hyökätä pelissä. Jäljelle jäävät hakkerointiyritykset katetaan älykkäällä dynaamisesti aktivoituvalla havainnointijärjestelmällä, joka takaa, että armottomat huijarit eivät pysty pelaamaan peliä.

Löydät lisätietoa BattlEye:sta virallisilta verkkosivuilta.

Mitä tarkoittaa BattlEyen (Beta) alustava integrointi?

Taataksemme BattlEyen virheettömän toiminnan peleissämme ja estääksemme huijaamisen, suoritamme mittavia testejä PC-pelaajien keskuudessa useiden viikkojen ajan. Pidämme sinut ajan tasalla ja varmistamme, että käytössämme on paras mahdollinen tarpeisiimme sopiva huijauksenesto. Kiitämme sinua etukäteen kärsivällisyydestäsi ja palautteestasi.

Miten BattlEye toimii?

BattlEye on ennakoiva suojausohjelma, joten se estää huijausohjelmien käytön ennen pelin alkua. Ohjelmaan sisältyy myös aktiivinen skannausominaisuus, joka tarkistaa koneesi muistin huijausohjelmistojen varalta. Voit lukea lisätietoja toiminnoista BattlEyen verkkosivuilta

Miksi se on koneellani?

Päivityksessä 3.4.1 BattlEye on liitetty kaikille pelaajille, jotka omistavat Rainbow Six:Siegen, estämään huijaamista. Se on integroitu peliin ja on osa suunnitelmaa, jolla pyrimme estämään hakkereita pilaamasta pelikokemusta.

Onko BattlEye aina aktiivisena koneellani?

BattlEye on toiminnassa ainoastaan kun Rainbow Six: Siege on käynnissä. Aktiivisena näet sen pyörivän tehtävienhallinnnan prosesseissa.

User-added image

Mitä BattlEye skannaa ja tuleeko minun olla huolestunut yksityisyydestäni?

BattlEye keskittyy ainoastaan estämään ja löytämään huijauskeinoja. Kun Rainbow Six: Siege on käynnissä, se skannaa muistin (RAM) ja kaikki peliin sekä ohjelmistoon liittyvät kansiot. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että BattlEye kävisi läpi henkilökohtaisia tietojasi, tai siihen viittaavaa dataa. BattlEye ei myöskään tallenna henkilökohtaista dataasi servereille, se etsii ainoastaan huijausohjelmia. Lisäksi BattlEye on toiminnassa ainoastaan kun Rainbow Six: Siege on käynnissä.

Kaikissa huolissa olethan yhteydessä suoraan BattlEye tukeen.

Mitä tapahtuu kun BattlEye havaitsee huijausohjelman pelaajan koneella?

Mikäli BattlEye havaitsee huijauksen koneella, pelaaja estetään, sillä hän on rikkonut ohjesääntöjä.

Pelaajien tulisi huomioida, ettei peliä tulisi pelata huijaamistarkoitukseen soveltuvien ohjelmistojen ollessa koneella, vaikka näitä ei käytettäisikään Rainbow Six: Siegessä huijaamiseen.

Minkä virheviestin saan, jos minut poistetaan pelistä?

- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Client not responding
- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Failed to update
- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Game restart required
- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Corrupted memory
- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Bad packet
- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Bad packet size
- You have been kicked out of the game by BattlEye. Reason: Cheating

Mitä tapahtuu jos BattlEye estää minua käynnistämstä peliä, mutta minulla ei ollut käytössä huijaus- tai hakkerointiohjelmaa koneellani (virheellinen havainto)?

Mikäli et pääse peliin, ja olet varma ettei koneellasi ole huijausohjelmaa, käy läpi nämä kohdat ennen kuin olet yhteydessä tukeen: Eheytä PC kansiosi, asenna uusin versio Uplaysta tai Steamista, varmista että kaikki ajurit ovat ajantasalla.

Jos tämän jälkeen sama ongelma jatkuu, tarkasta alla listatut ongelmanratkaisuvaiheet. Mikäli näidenkään jälkeen et pääse peliin, olethan yhteydessä BattlEyen tukeen.

Vaikuttaako BattlEye pelini suorituskykyyn?

BattlEye on suunniteltu toimimaan pienellä panoksella. Se tarvitsee hyvin vähän resursseja prosessorilta, muistilta ja internetyhteydeltä. Tämän ei pitäisi vaikuttaa koneesi suorituskykyyn alentavasti. Mikäli epäilet BattlEyen aiheuttavan suorityskykyongelmia laitteeseesi, käythän läpi seuraavat ongelmanratkaisuvaiheet. Olemme edelleen testivaiheessa, joten kaikissa suorituskykyongelmissa, olethan yheydessä Ubisoftin tukeen.

Viesti BattlEyelta: Mikäli kohtaat jatkuvaa pätkimistä/jäätymistä painaessasi hiirtä tai näppäimiä, tämän aiheuttaa yleensä haittaohjelma. Ajathan koko järjestelmän tarkastuksen antivirusohjelmasi kautta.

Estääkö BattlEye pelin aikana käyttämiäni ohelmistoja kuten Discord, Teamspeak, Fraps, OBS, Xsplit tai muita vastaavia ohjelmistoja?

Ei. Ohjelma ei estä muiden suosittujen ohjelmien käyttöä pelin aikana. BattlEye on toiminut muiden pelien kanssa jo 12 vuoden ajan, joten se on käynyt läpi useita kattavia testijaksoja. Vaikka virheilmoitus on mahdollinen, ne ovat äärimmäisen epätodennäköisiä. Mikäli tällainen kuitenkin ilmeneee, otathan yhteyttä BattlEyen tukeen.

BattlEyen vianmääritys

Muistutuksena: ennen kuin siirryt seuraaviin vaiheisiin, varmistathan että kansiot on eheytetty, Uplayn/Steamin uusin versio on asennettu ja että ajurit ovat ajan tasalla. Uusimmat ratkaisut löydät linkistä BattlEye FAQ.

Kuinka eheytän PC:n kansiot.

Ohessa kuvakaappaukset Uplayn ja Steamin kansioiden eheyttämiseen.

User-added image
User-added image
BE3

Käynnistäessäni pelin saan “Failed to initialize BattlEye Service: Driver Load Error (577).” virhekoodin. Kuinka ratkaisen tämän?

Käytät mahdollisesti Windows 10 Home ostoversiota tai virheellistä ennakkoversiota Windows 10 Insider Preview build 10074. Korjataksesi ongelman, asennathan kaikki mahdolliset Windows päivitykset.

BE Launcher sanoo “[INFO] Blocked loading of file: …”. Mikä on vikana?

Mikäli tämä viesti ei haittaa pelaamista, voit jättää tämän huomiotta (pelistä ulos heitto ei liity tähän). Muissa tapauksissa katso seuraava FAQ. Mikäli viesti on yhteydessä “wow64.dll” kansioon, ratkaisu on poistaa Windows asennus “KB3004394”. Tästä lisää alla.

Peli ei käynnisty / Saan Windows virhekoodin (esim. “The application was unable to start correctly (0xc000009a)”) vaikka BE on päällä. Kuinka korjaan tämän?

Seuraa alla olevia ohjeita (nämä on otettu BattlEye FAQ:sta):

- Varmista ettei BEService.exe ole suojattu palomuurin taakse (yleensä “C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye”).
- Varmista ettei kansiossa ole d3d9.dll tai dsound.dll tiedostoja. Jos näitä löytyy, poista tai uudellennimeä nämä.
- Varmista että sinulla on virallinen kopio Windowsista. Piraattikopiot eivät välttämättä ole yhteensopivia viimeisimmän BE version kanssa.
- Poista rikkinäinen Windows päivitys “KB3004394” (kirjoita koodi ilman heittomerkkejä hakupalkkiin) seuraamalla tätä ohjetta.
- Tarkasta ettei pelikansio ole rikkoutunut: Paina hiiren oikeaa kansion päällä, valitse “Ominaisuudet” ja mene "Suojaus" välilehdelle. Ryhmä- tai käyttäjänimet valikosta valitse “SYSTEM” ja tarkasta ovatko kaikki oikeudet sallittuna. Mikäli ei, valitse "Muokkaa" --> täydet oikeudet --> salli.
- Järjestemän luotetut varmenteet saattavat olla rikkinäiset. Korjataksesi tämän asenna tämä Microsoft päivitys.
- Tarkasta järjestelmäkansiot korruptoituneiden tiedostojen varalta, kaksi opasta: [1] [2]
- Päivitä virustorjuntajärjestelmäsi ajurit ja skannaa haittaohjelmien varalta. Tiedostoja muokkaavat haittaohjelmat saattavat aiheuttaa ongelmia kun BE on käynnissä.
- Varmista ettet käytä peukaloitua/customoitua versiota järjestelmätiedostoista (mukaanlukien DirectX). Uudelleenasenna DirectX, tästä linkistä yksityiskohdat.

Mikäli mikään näistä ohjeista ei auta, ota yhteyttä BattlEye tukeen

Voinko poistaa BattlEyen ja silti pelata peliä?

Et. Koska käynnistys vaati tiedostojen varmistamisen, BattlEyen poistamisen jälkeen et pysty käynnistämään peliä.

Kun käynnistän pelin saan “Failed to initialize BattlEye Service: Windows Test-Signing Mode not supported.” virhekoodin. Kuinka voin ratkaista tämän?

Ota test-signing mode pois päältä seuraamalla tätä ohjetta. Vaihtoehtoisesti voit seurata tämän linkin manuaalisia ohjeita.

Kun käynnistän pelin saan “Failed to install BattlEye Service.” / “BattlEye Service installation failed.” / “Failed to start BattlEye Service.” / “BattlEye Service startup failed.” / “Failed to initialize BattlEye Service: …” virhekoodin. Kuinka voin ratkaista tämän?

Ensimmäisenä varmista että BE-järjestelmän viimeisin versio on pelikansiossasi. Eheytä pelitiedostot Steamissa tai lataa viimeisimmät tiedostot lataussivulta. Muutoin jokin järjestelmässäsi saattaa estää BE:n käynnistymisen, mikä taas estää pelaamisen BE-vaadituilla servereillä.

Varmista ettei mikään koneellasi oleva ohjelmisto (virustorjunta yms.) estä BE järjestelmää (sekä BEService.exe/BEService_x64.exe pelikansiossa, että “BattlEye” järjestelmäkansiossa. Löytyy yleensä “C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye”).

Saatat joutua lisäämään BE:n virustorjunnan poikkeussääntöihin. Mikäli tämä ei auta, tai et käytä virustorjuntaa, saattaa järjestelmäkansiossa olla käyttölupaongelma.

Ratkaistaksesi tämän, poista BE järjestelmäkansioista (yleensä: "C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye”) ja yritä käynnistää peli uudelleen. Jos saat edelleen saman virhekoodin, yritä käynnistää BE Launcher järjestelmänvalvojana manuaalisesti pelikansiosta käsin (yleensä exe-tiedosto, jonka lopussa "_BE"). Yleensä tämä tapahtuu automaattisesti.

Tehdäksesi tämän, paina hiiren oikeaa painiketta tiedoston kohdalla, valitse "Ominaisuudet --> Yhteensopivuus --> Suorita ohjelma järjestelmänvalvojana --> OK".

Mikäli et edelleenkään saa ohjelmaa toimimaan, jokin tuntematon ohjelma saattaa estää BattlEyen toiminnan. Tässä tapauksessa avaa tiketti BattlEye:lle.

Mitä tulisi tehdä jos en saa alustettua BattlEye palvelua: "Windows Test-Signing Mode not supported"?

Tässä tilanteessa seuraa näitä ohjeita

MInut heitetään ulos seuraavista syistä. En käytä huijausohjelmia, joten miten saan ongelman ratkaistua?

Client not responding

Tämä voi tapahtua jos yhteys servereihin kellottuu liian pitkäksi tai nettiyhteys katkeaa kokonaan.Yleinen ratkaisu on päivittää reitittimen/modeemin ajurit. Huomioithan ettet käytä “Cucusoft Net Guard” -ohjelmaa. Tämä ei ole yhteensopiva BE:n kanssa. Muissa tapauksissa varmista ettei oman internetpalveluntarjoajan puolesta yhteydessä ole ongelmaa.

Corrupted Memory #X

BattlEye havaitsee ettei pelin muisti ole kohdillaan. Tarkista järjestelmä virusten/troijalaisten/vakoiluohjelmien varalta ja tarkasta RAM mahdollisten haittavaikutusten varalta (käytä esimerkiksi työkalua Memtest86). Mikäli tämä ei auta, pelin asennus saattaa olla korruptoitunut. Kokeile asentaa peli uudelleen.