Tilauksen seurantanumeron löytäminen

KYSYMYS:

Kuinka saan tilauksen seurantanumeron?

VASTAUS:

Kun tilauksesi on lähetetty, saat vahvistussähköpostin tilauksessa käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen, josta löydät tiedot tilauksen seurantaan.

Löydät seurantatiedot myös Ubisoft Storen My Orders -osiosta.

•  Mene Ubisoft Storeen
•  Kirjaudu sisään klikkaamalla avataria sivun oikeassa yläkulmassa.
•  Kirjautumisen jälkeen, klikkaa avataria uudelleen.
•  Valitse My Account.

Löydät tilaustietosi Order History -valikon alta.

Mikäli kyseessä on ennakkotilaus, saatat saada seurantanumeron useita päiviä ennen pelin julkaisua. Huomioithan että seurantanumero toimii vasta kun toimitus on matkalla.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, olethan yhteydessä.