Kuinka löytää pelin aktivointiavain Uplay PC:stä

KYSYMYS:

Mitä voin tehdä, jos Uplay pyytää aktivointiavainta pelille tai lisäosalle?

VASTAUS:

Jos sinulta kysytään pelin aktivointiavainta, löydät ne Uplay PC -sovelluksesta:

•  Klikkaa käyttäjänimeäsi sovelluksen oikeassa yläkulmassa.
•  Valitse Tilin tiedot.
•  Valitse Omat pelit.
•  Näet listan tililläsi olevista peleistä.
•  Etsi haluamasi peli ja klikkaa Näytä avain.
•  Voit kopioi/liitä toiminnolla valita näkyvissä olevan avaimen.

User-added image

Mikäli et löydä avainta, otathan yhteyttä ja liität tukipyyntöön kuvakaappauksen Omat pelit -osiosta, joka näyttää avaimen puuttuvan.