Pelin looppaaminen Deep Ocean -lisäosan asennuksen jälkeen.

KYSYMYS:

Asennettuani Deep Ocean -lisäosan, viesti kehottaa minua uudelleenkäynnistämään pelin, mitä voin tehdä tämän ratkaisemiseksi?

VASTAUS:

User-added image

Mikäli saat tämän viestin aloittaessasi pelin Deep Ocean -lisäosan asennuksen jälkeen, yritäthän seuraavia ratkaisukohtia.

• Lataa Anno 2070 offline patcher.
• Kytke tietokoneesi pois internetistä ja varmista että asennat tiedoston oikein.
• Kun olet offline-tilassa, pura zip-kansio ja asenna tiedosto järjestelmänvalvojana.
• Saat virheviestin liittyen aiheeseen  EULA. Älä välitä tästä, klikkaa OK.
• Mikäli ohjelma ei käynnisty asennuksen jälkeen, toista asennus kunnes se käynnistyy.
• Kun olet saanut ohjelman asennettua onnistuneesti, kytke tietokoneesi takaisin verkkoon ja käynnistä Anno 2070.
• Peli pyytää sinua käynnistämään pelin uudestaan, mutta tällä kertaa sen tulisi ladata pieni tiedosto.
• Kun tämä prosessi on valmis, uudelleenkäynnistä Anno 2070. Deep Ocean -lisäosan pitäisi nyt olla avattuna pelattavissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä kohdista tai koet ongelmia asennuksen kanssa, otathan yhteyttä.